
Reiniging van uitvalzonneschermen en knikarm-zonneschermen
Friss voor Horeca maakt uw horecazonwering schoon
Een zonnescherm boven het terras of aan de gevel van uw horecazaak is vaak het eerste wat voorbijgangers zien. Het biedt schaduw, beschutting én is een visueel verlengde van uw gastvrijheid. Maar wanneer het doek vervuild is door lekstrepen, groene uitslag, schimmel, algen en vogelpoep is uw zonnescherm geen visitekaartje meer. Friss voor Horeca reinigt en impregneert uitvalzonneschermen en knikarm-zonneschermen grondig en zorgvuldig. Zo blijft uw pand uitnodigend, herkenbaar en behoudt het zijn frisse uitstraling. Deze specialistische reinigingsdienst bieden wij ook aan op contractbasis.
Grondige reiniging – goedkoper dan nieuwe zonwering
Friss voor Horeca verwijdert die hardnekkige vervuilingen van uw uitvalzonnescherm of knikarm-scherm grondig. Denk onder andere aan zand, roet, vogelpoep, hars, mossen, schimmels, etc. Deze zitten vaak diep in het doek, maar zijn met onze professionele behandeling meestal prima te verwijderen. Reiniging is veel goedkoper dan nieuwe zonwering. Speciale aandacht schenken onze reinigingsspecialisten aan de bekende lekstrepen, die we vaak tegenkomen aan de onderrand. Ook de constructie van uw uitvalzonnescherm reinigen we mee. We impregneren het doek bovendien voor een langdurige bescherming. Ook de ramen die tijdens het werk vervuild raken, maken we netjes schoon. Laat uw gasten maar komen!
Zo reinigt Friss voor Horeca uw zonnescherm
Ook op contractbasis: ieder seizoen een frisse uitstraling
Wilt u áltijd verzekerd zijn van een verzorgd horecapand en een friss terras, dan is een periodiek onderhoudscontract een slimme keuze. Met een seizoens- of jaarabonnement komt Friss voor Horeca automatisch langs op het juiste moment. Zo voorkomt u schade door langdurige vervuiling en is uw zonwering altijd een representatief onderdeel van uw zaak. Met een reinigingscontract hoeft u nergens aan te denken. Want wij plannen de werkzaamheden automatisch in. Bijvoorbeeld buiten openingstijden of op een dag dat uw horecagelegenheid gesloten is.
Resultaten voor en na











